KBAIBAI

Els nens i nenes de sisè us han volgut explicar el joc que varen fer l'últim dia de jocs del món.

El primer es escollir una parella.
S'habia d'agafar la parella a caball.
Hi havia com un camp de cons i el que anava adalt del caballet tenia que derribar els cons, però clar, el caball o sigui el que va abaix tenia que impedir que derribesin els cons si no guanyava el caballer o els caballers. El joc es podía fer amb totes les persones que volies.

Els dijous no tenim pilota i el que fem es innovar jocs. Desprès juguem totes les classes a jocs que escollim o que escullen els monitors. Els jocs es divideixen en tres tipus i trimestres. Primer trimestre jocs tradicionals, el segon jocs del món i per últim trimestre fem jocs cooperatius que participa tot els nens per igual.

Exemples de jocs:

1.- Juguem al pitxi, es un joc divertit i per a tots, es juga amb una pilota i més o menys com a molt 40 persones, el joc es semblan al béisbol, però has de xutar la pilota amb el peu.

2.- Un joc que es d'Itàlia i es diu banana negra, consisteix que un la para i ha d'anar a pillar a tothom i quan pilla a un se'n va la guarida i un que encara no esta pillat va a la guarida i crida BANANA NEGRA!! I tots els que están pillats es salven.

3.- Festejem un joc que es diu 10 passes que tracta de dos equips, un equip s'ha d'anar passant la pilota i si es cau quan encara no han fet 10 passes es comença de nou. La pilota se li ha de donar a l'altre equip. I si arriba a donar les deu passades l'equip consegueix un punt.

Us deixem un recull d'imatges del joc explicat


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació del nou curs